mandag 22. april 2013

Puter

 Puter her og puter der. Over det siste året har jeg sydd så mange puter, både store og små, runde og firkantet. Det er veldig gøy. Og etter blogginnlegget til Anine, bak bloggen villavonkrogh tok det helt av en periode. Men jeg må si at jeg elsker det! Kunne ha nye prosjekter og andre mennesker som liker de tingene jeg lager setter jeg stor pris på. Jeg har andre prosjeketer jeg skal sy også, de skal dere selvfølgelig få vite mer om senere :)


Denne store puten som er ca 1 meter i diameter er jeg veldig fornøyd med! Har noen venninner som har den på ønskelisten, og det må jeg jo prøve å realisere en dag. Den er veldig grei å lage, men det tar tid. Jeg laget et innlegg med oppskrift på slike puter, så hvis dere er interessert kan dere jo ta en titt å prøve selv :).


-Christina

2 kommentarer:

 1. Fine puter! Dette kan du :) Husker at du lage et innlegg på den runde puten. Må se om jeg finner det og prøve ut en dag jeg har tid. Den er jo bare så fin!
  Har ugleputen jeg kjøpte av deg for en stund siden - Like fin fremdeles!
  Leste innlegget ditt om barnerommet du pusser opp. Det ser lekkert ut! Heldig den lille, nye verdensborgeren som får bo der!
  Ha en fortsatt fin dag! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk :). Jeg gleder meg til å se resultatet når du har laget en pute. Et tips er å begynne med en som er litt mindre for å "øve inn" formen. Så blir den store lett for deg! Veldig koselig å høre at du fortsatt er like fornøyd med ugleputen jeg laget :). Det har tatt seg opp igjen nå, sikkert noe å gjøre med sommeren og at hagemøblene ska på plass. Vi gleder oss veldig, og barnerommet er jo bare en drøm å holde på med :). Klem fra meg

  SvarSlett